21. kesäkuuta 2012

Kierrä vatsalihakset bikinikuntoon

Lasten saannista huolimatta en omista muuta uimapukua kuin bikineitä. Yhteensä 18 kuukautta raskautta on kuitenkin luonnollisesti jättänyt jälkensä, ja on enemmän kuin paikallaan treenata vatsalihaksia, ennen kuin näyttäytyy edes puolijulkisesti napa paljaana...
    Vaikkei tänä juhannuksena varmaan pahemmin bikineitä tarvitse, tänään on silti ihan hyvä päivä tehdä hieman vatsalihasliikkeitä. Liikkeenä tänään ylävartalon kierto ja rutistus, joka tehdään seuraavasti:

Nosta jalat 90 asteen kulmaan. Aseta kädet ristikkäin rinnan päälle (halutessasi enemmän tehoa voit myös ottaa käsiisi lisäpainon). Kierrä ylävartaloa rytmikkäästi puolelta toiselle, keskellä ollessasi tee pieni, nopea rutistus ylöspäin. Vaikka yleensä hitaus on valttia liikkeiden suorittamisessa, nämä kierrot on tarkoitus tehdä reippaalla vauhdilla - pääseepähän nopeammin viettämään keskikesän juhlaa ;)

Itse suuntaan juhannukseksi saaristovesille, vuorossa on parin päivän blogiloma teidän lukijoidenkin todennäköisesti ja toivottavasti pitäessä tietokoneet suljettuina. Omissa suunnitelmissani on ainakin rantakallioiden hyödyntäminen tasapainoilemalla ja meriveden lämpötilan testaus :). Sunnuntaina kuitenkin palataan taas asiaan, rentouttavaa juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti